Hils på Emma

Emma er en stolt 5 åring (hun blir 6 år i oktober) og er årets førsteklassing. Hun er spent og har store forventninger til skolen som hun har hørt så mye om. Hun har allerede blitt ferdig med lekser hun fikk i skolesekken første dagen. Jeg fotograferte Emma denne uken med hennes splitter nye ryggsekken med penal og matpakke i. Moren hennes sier at barna hennes vokser alt for fort. Ser jeg henne og går tilbake til min første dag på skolen. Jeg var kledd i mine peneste klær med hvit skjorte og svart kjole, Jeg hadde også kjempe pene sko på med glitter på. Vi hørte på nasjonalsangen og fikk beskjed om å sitte samlet på benken og høre på rektors tale. Skolen hadde en fotograf som tok bilder av oss. Disse bildene husker jeg veldig godt fordi jeg så på de ofte da jeg fortsatt bodde med mor og far. Nå tenker jeg at jeg husker kanskje denne dagen så godt fordi jeg hadde de bildene å se på. Jeg ser på Emma og tenker hvor liten jeg var da. Lurer på hva jeg tenkte på den dagen. Jeg hadde sikkert like tanker som Emma og var like spent som henne. Jeg er veldig glad jeg fikk tatt bilder av Emma. Håper hun finner det lettere å huske denne viktige dagen i hennes liv. Velkommen til fotografering av skolebarn og særlig barn som starter i første klasse. Viktig å ta være på øyeblikkene ❤

2 tanker om “Hils på Emma”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s